Herfstrondje Nijeveen 2016

Herfstrondje Nijeveen 2016 zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 11:00 tot 17:00
Dorpsvereniging Nijeveen heet u van harte welkom bij deze jubileumeditie van het Herfstrondje.
Het rondje langs Nijeveners met een bijzondere hobby wordt voor de 5e keer georganiseerd. Onze deelnemers gooien hun deuren open om u kennis te laten maken met hun kunst, handgemaakte producten, hobby en andere bezienswaardigheden, en vertellen u hier graag over.
Op de website van de Dorpsvereniging is de brochure met de deelnemers te downloaden.
"Volg de oranje pompoen, in Nijeveen is van alles te doen"

Kom, pak de fiets, auto of benenwagen en bezoek de deelnemers en hun niet alledaagse bezigheden.
De pompoen, als fleurig teken, duidt u waar u binnenkunt!
Fietsen langs de Rijksweg is helaas NIET toegestaan.

Programmaboekjes met adressen zijn verkrijgbaar bij alle deelnemers.

BIJ de MELKFABRIEK WORDT DOOR DE HISTOISCHE VERENIGING REGELMATIG EEN FILM VERTOOND OVER 100 JAAR ZUIVELNTWIKKELINGEN IN NIJEVEEN

U kunt het Rondje dus beginnen waar u wilt.  De deelnemers heten u van harte welkom!
Nieuwsgierig geworden?

U kunt de folder hier bekijken en eventueel uitprinten De volgorde is om tweezijdig te printen>>>  LET OP ONDERAAN IS EEN EXTRA DEELNEMER TOEGEVOEGD.

De plattegrond kunt u er downloaden OP HET NIEVEEN IS EEN OK EEN DEELNEMER ZIE HIERVOOR DE FOLDER

Glasvezel Buitengebied
innijeveen.nl