25 maart 2023

Hoe verder met ‘Wonen in Nijeveen’?
Wat zijn uw behoeftes?

In december was er een goede bijeenkomst over wonen in ‘De Schalle’. Daar bleek dat er in Nijeveen behoefte is aan seniorenwoningen? Maar wat verstaan we eigenlijk onder seniorenwoningen? Meestal is dat een niet al te grote woning (rond de 100 m2) met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond.

Werkgroep Wonen samengesteld
Na deze bijeenkomst is er een werkgroep gevormd die heeft gesproken over hoe we nu verder gaan met het wonen in Nijeveen. Die werkgroep kwam tot de conclusie dat we eigenlijk moeten weten of er echt behoefte is aan dit soort woningen. Je moet dan denken aan het onderstaande plaatje.

Wat is uw behoefte?
Om een indicatie te krijgen van de behoefte aan woningen, van een dergelijke omvang, willen we uw hulp inroepen. Zonder dat het ook maar de geringste verplichting geeft. Verzoek om een mail te sturen naar secretariaat@dorpsverenigingnijeveen.nl en daarin aan te geven of u denkt in zo’n soort woning te gaan wonen en of u die wens er al snel is. Of zal dat nog 5 of 10 jaar duren? Voor ons belangrijke informatie om verdere plannen te maken.

Hartelijk dank voor uw medewerking!